Activiteiten 2010

Ons eerste "volle jaar" dat wij actief zijn. Vorig jaar hebben wij mogen "oefenen" en wij hebben nu onze draai gevonden in 't Stekske. De filmmiddag is een leuke activiteit, dus die houden wij erin. Ook de workshops sierraden maken was leuk en bij onze "Pimp-my-ride" tijdens koninginnedag was er een leuke opkomst! Het wijkfeest in juli waarbij wij flink uitgepakt hadden met grote tent, band en rodeo stier viel helaas tegen wat opkomst betreft. Maar wij gaan niet bij de pakken neerzitten en willen volgend jaar meer activiteiten organiseren. Tot 2011!

11-11-2010 Workshop SIERADEN MAKEN

Donderdag 11 november werd er in het wijkgebouw 't Stekske een workshop sieraden maken gehouden in samenwerking met de "kralenkeuken".

Deze begon om 19.30u en was rond 22:00u afgelopen.
Onder het genot van een lekkernij en een kopje koffie/thee werden de mooiste sierraden gemaakt!

De opkomst en de reacties waren overweldigend, wat ons betreft zeker een vervolg waard!

Hier de 3 voorbeelden waaruit men kon kiezen:

€ 12,50

€ 12,50

€ 15,00

24-07-2010 Wijkfeest Landweert

Zaterdag 24 juli 2010 was er sinds jaren weer een wijkfeest voor alle bewoners van Landweert.

Vrijdag werd er al begonnen met opbouwen van de enorme tent van 200 vierkante meter. Zaterdagmiddag begon het wijkfeest (dat in het teken stond van 'country & western') met een programma voor de jeugd.

De kinderen werden vermaakt door de vele spellen, springkussen en ook zeker door het rodeo stier en gelukkig zat ook nog eens het weer ons mee!

Het avond programma bracht live muziek, een demo line dance en ook het rodeo stier was nog van de partij.

Helaas was de opkomst niet hoog, maar dat weerhoud ons er niet van om volgend jaar gewoon weer een wijkfeest te organiseren! Dan met een ander thema en waarschijnlijk een week eerder op de planning...

Op naar 2011!

wijkfeest2010

05-06-2010 Filmmiddag

film
5 juni was het weer bere gezellig! De filmmiddagen/-avonden houden we er zeker in! Maar voorlopig moeten we toch even afscheid nemen van dit evenement want de zomer vakantie komt eraan.

Na de zomervakantie gaan we weer verder met ons programma. Houd de website in de gaten en bedankt voor het gezellige seizoen!

30-04-2010 Koninginnedag -Pimp my ride-

Afgelopen koninginnedag organiseerde "Activiteiten commissie Landweert" een heuze 'pimp-my-ride' middag.

Om 14:00u kwamen te eerste kinderen met hun 'ride', uiteenlopend van fietsen, steps tot zelfs tractoren!Elk kind kreeg een zak vol met versier-spullen en ze deden allemaal hun uiterste best om hun fiets als mooiste fiets te versieren.

Er zijn 50 'rides' gepimpt door de zeer enthousiaste kinderen (en ouders). Het springkussen was eveneens een groot succes!

Om 15:45u was het tijd voor de prijs uitreiking. De "Plus supermarkt" in Landweert (Judith en Guido) hadden een drie-tal prachtige prijzen ter beschikking gesteld.

ACL is blij met deze opkomst, het motiveert de vrijwilligers om door te gaan met nieuwe activiteiten en dat zullen ze ook zeker doen! Kijk met regelmaat hier op de site voor het laatste nieuws.

Hieronder volgt een kleine foto impressie:"

De ochtend was koud en toen Pimp-My-Bike van start ging was het weer al iets beter. Ondanks het weer kwamen er toch al gauw flink wat kinderen!
welofgeenweer

Later in de middag brak de zon door, toch nog heerlijk weer op deze leuke middag! De kinderen zijn klaar met versieren en zetten hun creaties op een rij.
flinkeopkomst

In spanning wachten alle kinderen: "zal ik winnen? zal ik winnen?"
prijsuitreiking

Uitreiking van de 1e prijs, gesponsord door de Plus supermarkt (Landweert)
eersteprijs

13-03-2010 Filmmiddag

filmEr wordt weer een film gedraaid voor de jeugd op zaterdagmiddag.
Zaterdag 13 maart organiseerde “Activiteiten Commissie Landweert” in het wijkgebouw “’t Stekske” een filmmiddag voor de jeugd van 6 t/m 9 jaar en een filmavond voor de jeugd van 10 t/m 14 jaar.

De opkomst bij de middaggroep was zeer goed, de avondgroep was iets minder vertegenwoordigd maar het was er zeker niet minder gezellig om!
De film (“Up”) werd vertoond en beide groepen hebben hard gelachen om deze prachtige humoristische film!

Tot de volgende filmmiddag!

Hoofdmenu