50+ gym

Doorstart van de 'ouderen gym'

Na tientallen jaren is in juni 2018 de 'ouderen gym' gestopt in wijkcentrum 't Stekske. De instructrice stopte en ook de organisatie waar de gym onder viel gaf aan te stoppen met het organiseren van "bewegen voor ouderen" in Wijkcentrum 't Stekske.
Doodzonde vond Wijkcentrum 't Stekske, zij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden zijn om toch door te starten met de gym les. Een zeer ervaren instructrice is gevonden en van de oud deelnemers willen de meeste weer terug keren, reden om weer te starten met de gym genaamd : 50+ gym.

Voorlopig zal de activiteit vallen onder de vlag van de Wijkvereniging (wijkcentrum zelf organiseert geen activiteiten), er wordt nog gekeken of deze activiteit onderdak kan vinden bij een vereniging welke beter aansluit bij de doelgroep.

50+ gym

Bij 50+ gym (ookwel: bewegen voor ouderen) doet u onder begeleiding van een instructrice gym oefeningen. Sommige doen dit staand, andere zittend, geheel afhankelijk van wat u nog kan. Bent u dus wat minder mobiel dan kan u prima meedoen! Door te bewegen blijven uw spieren soepel en naast dat bewegen gezond is, is het ook leuk om samen te zijn met andere mensen uit de wijk!

De gym les wordt gegeven op maandag ochtend van 10:30u tot 11:15u in Wijkcentrum 't Stekske.
Aansluitend wordt er gezamenlijk (op eigen kosten € 1,30) een kopje koffie/thee gedronken.

Betaling van contributie geschied per half jaar, lesprijs komt neer op 4,25 per les (sept. 2021).

Een proefles is gratis, dus wilt u een keer meedoen loop gerust binnen (bij voorkeur even vooraf doorgeven aan ons want als er geen plaats is komt u voor niets...)

Lesdagen

Voor lesdagen kan u het rooster raadplegen welke te vinden is in onze jaarkalender (onderop)

Hoofdmenu