Jeugdinloop

momenteel geen inloop meer

In de jeugdsoos was tot 2019 van oktober tot mei iedere woensdag en donderdag (vakanties uitgezonderd) een inloopavond van 19:00u tot 22:00u voor de jeugd van Landweert (12 t/m 16 jaar) onder begeleiding van Synthese. In de jeugdsoos kunnen jongeren samen komen en een potje poolen, tafelvoetballen en rondhangen.

Ontstaan

Deze inloopavond is gestart in januari 2010 toen er bleek dat de jeugd hier behoefte aan had. Er was namelijk geen plaats voor de jongeren waar ze samen konden zijn buiten de (vaste) hangplekken in de wijk (op veldjes, pleintjes, parkeerplaatsen, etc). In de jeugdsoos konden ze samen komen en samen optrekken.

Deze inloopavond vond iedere donderdagavond plaats, op de woensdagavond was er al een langere tijd een groep jeugdvrienden die (zelfstandig) gebruik maakte van de jeugdsoos. Halverwege 2010 is deze groep jeugdvrienden gestopt (andere interesses) en eind 2010 is er op woensdagavond een tweede inloopavond bijgekomen.

Per oktober 2015 is de woensdagavond weer gestopt, op deze avond zijn de jeugdwerkers aktief in MFC het Brukske en er is niet voldoende bezetting om de woensdagavond in 't Stekske open te houden.
Per mei 2019 is de donderdagavond ook gestopt. Momenteel is er geen jeugdinloop meer in Wijkcentrum 't Stekske.

Meer informatie/vragen

Als u meer informatie wilt over de jeugdsoos of deze inloopavonden dan kan u contact opnemen met de wijkvereniging.

De inloopavond wordt begeleid door Synthese, klik hieronder op het logo van Synthese om meer informatie te vinden over deze organisatie

synthese

Hoofdmenu