Wijkcentrum

Het wijkcentrum wordt beheerd door Stichting wijkcentrum Landweert, vele vrijwilligers zetten zich in als bijvoorbeeld tuinman, schoonmaker of barman -vrouw om het wijkcentrum "draaiende" te houden.

Via het contactformulier kan u contact met ons op nemen, bijvoorbeeld om een zaal te huren. Het wijkcentrum bellen kan ook maar heeft niet de voorkeur.

Bar

Het wijkcentrum beschikt over een bar met complete inventaris. Hier kan tijdens activiteiten drank genuttigd worden zoals koffie, thee, fris of alcohol.

Zalen

De zalen worden gebruikt door diverse verenigingen zoals de oudervereniging ons genot en de wijkvereniging. U kunt deze zalen ook huren.
De zalen zijn beide ca. 64m2 en één zaal beschikt ook over een projectiescherm en beamer. Tussen deze zalen zit een kleinere zaal (ca 40m2) waar de bar gelokaliseerd is. Verder is er nog een bestuurskamer (ca. 26m2) waar door diverse verenigingen van gebruik wordt gemaakt om te vergaderen.

Kelder

Het wijkcentrum beschikt ook over een kelder die bestaat uit twee ruimtes. Beide worden met regelmaat gebruikt door de wijkvereniging voor knutsel activiteiten en voor een inloopavond voor de jeugd. De "knutselkelder" is ca. 50m2 groot en de "jeugdsoos" ca. 46m2. Via de knutselkelder is de kelder ook toegankelijk voor rolstoel gebruikers.

BSO

In een deel van het wijkcentrum (voormalig peuterspeelzaal "de Blokkendoos") is er buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 8 jaar. Meer informatie kan je terug vinden op de website van de organisatie 't Nest

FOTO'S

Onderstaande foto's zijn verouderd. Afgelopen jaren is ons interieur gerenoveerd. Wanden (wit) gestuct, systeemplafon met (RGB) led-verlichting, PVC vloer, andere gordijnen, nieuwe tafels en stoelen. Foto's worden nog geupdated.

Hoofdmenu