Knutselen

1x per maand is er de gelegenheid voor de kleintjes uit Landweert om te knutselen in het Wijkcentrum. Dit vind plaats in de "knutselkelder". Deze ruimte is geschikt om met maximaal ca 25 kinderen te knutselen, wij werken daarom met een lijst waarop U uw kind(eren) op kan aanmelden.

Veelal werken wij met thema's, zo hebben de kinderen lampionnen gemaakt met St. Maarten en vogelnestjes (van een washandje) met Pasen.

Eens in de zoveel tijd wordt er "vrij geknutseld", dan is er ruimte voor de kinderen om te knutselen wat ze willen. Onderaan ziet u enkele foto's van wat deze kinderen de zoal hebben geknutseld.

KNUTSELEN

knutselenLekker aan de slag met papier, verf, stiften, schaar of plakband. Wij gaan heerlijk knutselen!

Leeftijd: 5* tm 10 jr
Knutselen: 14:00 - 15:30u
Entree: € 3,- (incl. ranja/snoepje)
Aanmelden: vereist

LET OP Er kan met lijm/verf geknutseld worden, dus laat uw kind in oude kleding komen of geef een schort mee. Op eigen risico.
De knutselruimte bevind zich in 't Stekske in de hal links aanhouden. Ouders graag boven in de hal wachten. Wees ook tijdig aanwezig met ophalen van uw kind. Minstens 15:30u.

* is uw kind jonger dan 5 ? Dan zijn er mogelijkheden als u zelf meehelpt. Bij het aanmelden dan graag aangeven dat uw kind jonger is en u meehelpt.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier voor knutselen.

Hoofdmenu