Halloween tocht

26 oktober 2024 wanneer het donker wordt in onze wijk…..

HALLOWEEN SPEURTOCHT door de straten van de LANDWEERT!
 
Aanmelden voor speurtocht halverwege de pagina.
 
Onderop de pagina uitleg en richtlijnen over de speurtocht

 

Aanmelden als deelnemend huis of straat

Wil jij met je huis of straat meedoen? Maak je huis zo eng mogelijk, geef je op en wij maken je onderdeel van de speurtocht. Je kan een prijs winnen voor best versierde huis en best versierde straat!

  Naam

  Telefoonnummer

  E-Mail adres

  Straatnaam

  Huisnummer(s)

  Bij opgave als straat; graag hier alle deelnemende huisnummers plaatsen

  Extra informatie/vraag

  Om u van dienst te zijn worden ingevoerde gegevens opgeslagen (details: privacyverklaring)  Aanmelden als deelnemer speurtocht

  Wil jij mee doen met de speurtocht? Ben je tussen de 5 en 12 jaar? Heb je ook begeleiding (volwassenen), dan geef je op. Je wordt ingedeeld in een groep van ca 6 tot 10 personen.

  [AANMELDEN MOGELIJK NA ZOMERVAKANTIE]
   
   
   

  Uitleg en richtlijnen

  De speurtocht vindt plaats in Landweert langs deelnemende huizen en straten. Er zijn ook scary-zones onderweg. Elke groep van deelnemers dient ook volwassen begeleiding te hebben. Deelname is op eigen risico.
   
  Startpunt is bij Wijkcentrum 't Stekske waar je informatie ontvangt om de speurtocht te lopen. De groep zal bestaan uit 6 tot 10 personen. Je kan je als individu aanmelden, of als groepje. Het kan zijn dat je groepje wordt uitgebreid met enkele andere deelnemers. Tussen elke groep zit enkele minuten tijd en er zijn verschillende routes zodat je zo min mogelijk andere groepen tegen komt/wachttijden hebt.
  Hoofdmenu