Activiteiten 2009

Ons eerste jaar zit erop, "Activiteiten Commissie Landweert" (2015: tegenwoordig Wijkvereniging) is een feit! Het is even wennen hoe het allemaal "werkt" maar we kunnen terugkijken op een goede start, op naar 2010!

12 december 2009 | FILMMIDDAG
FilmmiddagAfgelopen zaterdag 12 december was het wijkgebouw ´t Stekske wederom omgebouwd tot een heuze film zaal, dit keer niet in de avond uurtjes maar in de middag:
- Posters werden opgehangen en de zaal werd verduisterd
- een groot scherm en beamer mag uiteraard ook niet ontbreken
- een kraam vol lekkernij maakte de filmzaal compleet.Iets voor 15u kwamen de eerste kinderen en al gauw zat de zaal vol met kinderen in de leeftijd van 6 t.m 9 jaar!Ze hebben genoten van de film "Alvin and the Chipmunks". In de pauze was er tijd om wat drinken en snoep in te slaan en daarna gauw weer het licht uit om de 2e helft te bekijken!Activiteiten Commissie Landweert vond ook deze middag zeer geslaagd en zeker weer voor herhaling vatbaar... voor 2010 willen wij om de x aantal weken een filmavond/middag houden, hou onze website dus in de gaten!

23 oktober 2009 | FILMMIDDAG
Filmmiddag De tweede filmavond is een feit! Afgelopen vrijdag 23 Oktober was het wijkgebouw ´t Stekske wederom omgebouwd tot een heuze film zaal:
- Posters werden opgehangen en de zaal werd verduisterd
- een groot scherm en beamer mag uiteraard ook niet ontbreken
- een kraam vol lekkernij maakte de filmzaal compleet.Iets voor 19u kwamen de eerste kinderen en al gauw zat de zaal vol met ruim 100 (!) kinderen, dat is 4 tot 5 keer zoveel als onze eerste filmavond!Ze hebben genoten van de film "Night at the Museum 2". Na ongeveer 45minuten was er tijd om wat drinken en snoep in te slaan en daarna gauw weer het licht uit om de 2e helft te bekijken!

Activiteiten Commissie Landweert vond ook deze avond zeer geslaagd en zeker weer voor herhaling vatbaar... wij denken medio December weer een avond (of middag?) in te plannen, hou onze website dus in de gaten!

20 september 2009 | HOBBY- EN KINDERROMMELMARKT
rommelmarktACL organiseerde op 20 september 2009 van 10u tot 14u in 't Stekske (wijkgebouw Landweert) een hobby- en
kinderrommelmarkt.Op deze dag waren ruim 25 tafels aanwezig waar diverse hobby's gepresenteerd werden zoals: houten speelgoed, breiwerk, Aquarel, magnetische sieraden, aloë vera, Wafels, kinderkleertjes, kaarten maken, modelauto’s.Verder waren er verschillende kinderen die ook hun spullen verkochten. De vele bezoekers genoten van het prachtige weer en de diverse rommel- en hobbymarkt kraampjes.

Onder het genot van een drankje keken de ouders hoe hun kinderen zich vermaakte op het reusachtige springkussen of hoe ze prachtig werden geschminkt!

ACL vond het een succes en zeker voor herhaling vatbaar!

10 juli 2009 | FILMMIDDAG
FilmmiddagDe eerste filmavond is een feit. Afgelopen vrijdag 10 juli is het wijkgebouw ´t Stekske wederom omgebouwd tot een heuze film zaal:
- Posters werden opgehangen en de zaal werd verduisterd
- een groot scherm en beamer mag uiteraard ook niet ontbreken
- een kraam vol lekkernij maakte de filmzaal compleet.Iets voor 19u kwamen de eerste kinderen en al gauw zat de zaal vol met ruim 20 kinderen die genoten hebben van de humoristische film "George of the Jungle". Na ongeveer 45minuten was er tijd om wat drinken en snoep in te slaan en daarna gauw weer het licht uit om de 2e helft te bekijken!

Ook enkele ouders en gasten waren op de filmavond af gekomen en vermaakten zich prima in het café!

Activiteiten Commissie Landweert vond de avond zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.

30 april 2009 | PIMP MY RIDE

pimpmyrideAfgelopen koninginnedag organiseerde "Activiteiten commissie Landweert" een heuze 'pimp-my-ride' middag.

Om 14u kwamen te eerste kinderen met hun 'ride', uiteenlopend van fietsen, steps tot zelfs tractoren!Elk kind kreeg een zak vol met versier-spullen en omdat alle kinderen zo hun best hebben gedaan kregen ze allen een bubbel-bellen-blaas als prijs!

Er zijn 50 'rides' gepimpt door de zeer enthousiaste kinderen (en ouders). De springkussen en schmink waren eveneens een groot succes, de schmink dames hadden hun handen er vol aan!

ACL is blij met deze opkomst, het motiveert de vrijwilligers om door te gaan met nieuwe activiteiten en dat zullen ze ook zeker doen! Kijk met regelmaat hier op de site voor het laatste nieuws.

Hoofdmenu