Verhuur

De ruimtes van het wijkcentrum zijn goed geschikt voor het organiseren van besloten bijeenkomsten, presentaties, vergaderingen en symposia. Wilt u een ruimte of zaal huren in Vemray / Landweert? Neem dan contact op via het verhuur aanvraag formulier.

Zalen

Zilverspar (Oost-zaal)

Deze zaal is ca. 64m2 groot en heeft toegang tot een terras.

Edelspar (Zuid-zaal)

Deze zaal is ook ca. 64m2 groot en beschikt over een beamer/projectiescherm, aansluitingen VGA, Composiet video, HDMI. Geluid aansluiting (voor bijvoorbeeld geluid bij een film) is mogelijk via composiet/tulp-stekkers.

Fijnspar (bar)

Deze zaal ligt tussen de Zilverspar en Edelspar in en bevat tevens de bar waar u tegen betaling consumpties kan nuttigen (fris, wijn, bier)

Er is een mogelijkheid om de zalen samen te voegen, de ruimte bij de bar (Fijnspar) wordt er dan bij betrokken

Bestuurskamer

Deze ruimte is te huur om te vergaderen, hij bied plaats voor ca. 12 personen.

Jeugdsoos / Knutselruimte

Onder de peuterspeelzaal (zie plattegrond) is een kelder, deze is verdeeld in 2 ruimten met daartussen een toilet voorziening. Informeer naar de mogelijkheden voor het huren van deze ruimten. De knutselruimte is uitstekend geschikt voor creatieve doeleinden zoals het houden van workshops.

Geluid / audio

De zalen beschikken allen over audio (CD of aansluiting via USB tbv. mp3´s). Eventueel is via de Edelspar-zaal met behulp van een composiet/tulp-stekker ook audio aan te sluiten.
De speakers zijn in 2 groepen qua volume te regelen (of uit te schakelen) waarbij de Zilverspar en Fijnspar samen één groep vormen en de Edelspar één groep.
Tevens zijn er twee draadloze microfoons aanwezig.

Huurprijs / Tarieven

Verhuur gaat per 1 uur, 2 uren of per dagdeel (ma. t/m za.):
Dagdeel 1: 08:00u - 12:00u
Dagdeel 2: 13:00u - 17:00u
Dagdeel 3: 18:00u - 22:00u

Afwijkende verhuur (bijvoorbeeld na 22u of op zondag) uitsluitend in overleg mogelijk.

Er zijn ook mogelijkheden tot commerciële verhuur van onze zalen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor (verjaardags)feestjes zijn er (beperkt) mogelijkheden.

Voor meer informatie en actuele huurprijzen kan u contact opnemen met wijkcentrum 't Stekske.

Plattegrond

Plattegrond van de bovenverdieping. Onder de "peuterspeelzaal" (tegenwoordig een BSO) is een kelder gelegen met daarin de jeugdsoos en een knutselruimte.

plattegrond websiteklik om groot te openen in apart venster

Hoofdmenu