rommelmarkt-kledingbeurs

 20 maart 2016 hadden wij een binnen in Wijkcentrum 't Stekske tafels verhuurd aan volwassenen die daar kinderkleding en speelgoed konden verkopen, leuk maar het kon beter... dus op 25 september 2016 een vervolg hieraan gegeven. De kleding-/speelgoedbeurs werd uitgebreid met een kinderrommelmarkt (buiten). Een geslaagde dag met vertier (o.a. springkussen/schmink) voor de kinderen.

We hadden werkelijk prachtig weer en aan verkopende partijen geen gebrek! Bezoekers buiten liepen lekker te neuzen en er is bij diverse kinderen aardig wat verkocht, toch leek het alsof niet iedereen interesse in kinderkleding had want binnen was het wat rustiger.

In 2016 dus 2x mogen "proberen" en in 2017 maakten wij er "gewoon" een buiten rommelmarkt van waar (bijna) alles aangeboden mag worden, meer dan 30 verkopers stonden op de parkeerplaats met prachtig weer. Helaas hielp het weer in 2018 niet mee, deze is daarom ook afgelast (uitwijken naar binnen was geen optie/te klein). Wij hopen in 2019 wel weer goed weer te hebben 🙂

Op facebook kan u enkele foto's bekijken om een impressie te krijgen.

Volgende rommelmarkt:

N.N.B. | ROMMELMARKT

Buiten bij wijkcentrum 't Stekske zal er een rommelmarkt plaatsvinden waar verkopers alles kunnen aanbieden; kinderspullen, prullaria, kleding, antiek, klein huishoudelijk, hobby artikelen, géén commerciële verkoop.

Binnen is er ook rommelmarkt en zijn tafels te huur voor 5euro.
Er zijn ook activiteiten voor kinderen zoals een springkussen

Wil je verkopen? Aanmelden is vereist.
Toegang/verkopen is gratis.

Verkopers dienen zelf een kleed mee te nemen of evt. een tafel/kledingrek/stoel.

Datum: Nog niet bekend
Tijd: 9:00u tot 12:30u
Entree: Gratis
Lokatie: Parkeerplaats bij Wijkcentrum 't Stekske (Kruidenlaan 161)

Voor meer informatie kan u het aanmeldformulier gebruiken

 

Hoofdmenu