Buurtcafé / Darten

Wat is het Buurtcafé? Niets anders dan een plek waar je wijkbewoners kan ontmoeten in de ambiance van een café, dit allemaal in ons Wijkcentrum 't Stekske.

Gezellig aan de bar een pilsje drinken met wat muziek op de achtergrond. DARTLIEFHEBBERS zijn ook welkom om te komen darten, wij hebben 2 dartborden hangen. Kom gezellig binnenlopen, iedereen is welkom!

Zoals het bij een café hoort is er geen entree. Pilsje (Hertog Jan)/fris € 1,80 Koffie/Thee € 1,30 (prijzen 2019)

Dartcompetitie

Sinds seizoen 2017/2018 faciliteert 't Stekske dartteams om deel te nemen aan de competitie bij de Peelland Dart Bond. Het eerste seizoen dat er een dartteam (genaamd "Stekt 'm d'r ien") in ’t Stekske darts speelt is bijna voorbij. Het lijkt erop dat deze met succes afgesloten gaat worden in de competitie.

Na de zomer gaan we weer van start en hoe leuk zou het zijn als er team bij komt? Een dartteam bestaat minimaal uit 5 spelers en maximaal 11. Als beginnend team start je in de vierde divisie en speel je om de week een uit wedstrijd en om de week een thuis wedstrijd.

De uitwedstrijden kunnen variëren van maandag tot en met vrijdag. De thuiswedstrijden zijn vastgesteld om de week op vrijdag. Op de speelavond zelf worden er 10 wedstrijden gespeeld verdeeld over 4 single wedstrijden 501 beste van 5, 4 koppelwedstrijden tac-tics, 1 solo en 1 teamronde.

Lijkt het je leuk om ook competitie te darten? Geef jouw team dan op voor 1 juli of neem contact op met wijkvereniging of telefonisch/WhatsApp 06-39263758 (Chris). Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eens te komen kijken bij het Buurtcafé.
Nb: bestaande teams die van speelgelegenheid willen wisselen zijn ook van harte welkom!

Wanneer?
In principe "om de week" op vrijdagavond. Soms wijkt het schema af in verband met andere verhuur of is er een extra buurtcafé in verband met de dartcompetitie.

Bekijk onze "(TWEE)WEKELIJKSE ACTIVITEITEN-KALENDER" voor de actuele datums.

Hoofdmenu