Vrienden van…

C.V. de Piëlhaan is de jongste carnavalsvereniging binnen de gemeente Venray en gaat voor een gezellige carnaval oftewel vastelaovend, waarbij de mensen in de wijk Landweert en omgeving centraal staan. Het doel van de vereniging is om de traditie van de vastelaovend, met name voor de jeugd, voort te zetten. Door het organiseren van o.a. een kinderbal en een jeugdbal in wijkcentrum ’t Stekske, wordt door de vereniging al enkele jaren gewerkt om vastelaovend binnen de wijk weer een feest voor iedereen te maken welke samen gevierd kan worden.

Er zijn de laatste jaren flinke stappen gezet, maar het kan altijd beter! Hiervoor is wel ondersteuning nodig zodat we de activiteiten ook kunnen blijven voortzetten. Voelt u zich geroepen om ons daarbij de ondersteunen, dan maakt u het verschil!

Word daarom “Vrienden van C.V. de Piëlhaan” en draag met € 11,11 per jaar bij aan de verschillende initiatieven. Hiermee draagt u bij aan bijvoorbeeld de muzikale ondersteuning zoals een DJ, artiesten, geluidsapparatuur en het realiseren van onze jeugd- en kinderbals.

Wordt Vrienden van C.V. de Piëlhaan en ontvang:

  • 2x per jaar de Kakelkrant
  • Een persoonlijke uitnodiging voor het uitkomen en de receptie van het nieuwe Trio.
  • Een persoonlijke uitnodiging voor de jeugd- en kinderbals in wijkcentrum ’t Stekske.

Vrienden van worden?

Stuur ons dan een bericht via het contactformulier

Hoofdmenu