C.V. de Piëlhaan

Carnavalsvereniging de Piëlhaan is de carnavalsvereniging van de wijk Landweert en richt zich op carnavalsactiviteiten voor de jeugd van Landweert. Onze residentie is ´t Hanenstekske (wijkcentrum 't Stekske - Kruidenlaan 161)

Laatste nieuws

Trio 2020
Coen Goumans is vrijdagavond in ’t Stekske uitgeroepen tot jubileumprins van carnavalsvereniging de Piëlhaan in de Venrayse wijk Landweert.

Prins Coen I is 45 jaar en woonachtig in de wijk Landweert. Hij is gelukkig getrouwd met Cindy. Samen hebben ze 3 dochters: Isa, Bo en Roos.

In het dagelijks leven is Coen werkzaam als Service Adviseur bij Auto Arena in Venray. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te koken en sport hij drie keer per week. Eén keer per week doet hij dit in de vorm van bootcamp met zijn adjudanten.

Hij koos als zijn adjudanten Emiel van Kuijck en Alex Jans-Beken. Met deze heren is Coen al meer dan 35 jaar bevriend en ze zijn wat dat betreft vrienden voor het leven.

Daarom luidt hun leus voor deze carnaval dan ook: Weej as vriende vur hét laeve, gaon mit ôllie ennen fantastische vastelaovend belaeve!
Facebook berichten

Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2021

Uit de oude doos:2020 prins Coen I met zijn adjudanten Emiel en Alex en Vorst Tim ILet vooral ook op onze prachtige dansmariekes “de Piëlkukes”!In de loop der jaren zijn zij enorm gegroeid. Ze hebben hard gewerkt aan de dansjes waarvoor zij echte dansles hebben gehad.Dit én de prachtige pakjes (met ons eigen logo erop!) die de dames dragen zijn mogelijk gemaakt door Tuhman Dakbedekkingen. ... Meer weergevenMinder weergeven
Lees verder op Facebook

Geplaatst op: maandag 15 februari 2021

Uit de oude doos:2019 prins Jeroen I met zijn adjudanten Maikel en Bart en Vorst Tim I ... Meer weergevenMinder weergeven
Lees verder op Facebook

Geplaatst op: zondag 14 februari 2021

Uit de oude doos:2018 prins Job I met zijn adjudanten John en Henk en Vorst Herbert I ... Meer weergevenMinder weergeven
Lees verder op Facebook
Wist u dat: