C.V. de Piëlhaan

Carnavalsvereniging de Piëlhaan is de carnavalsvereniging van de wijk Landweert en richt zich op carnavalsactiviteiten voor de jeugd van Landweert. Onze residentie is ´t Hanenstekske (wijkcentrum 't Stekske - Kruidenlaan 161)

Laatste nieuws

Bedankt
Dit jaar mocht ik als prins Jeroen I samen met mijn adjudanten Maikel en Bart voorop gaan in de vastelaovend. Wat hebben we hier intens van genoten. Vanaf september hebben wij wijselijk onze mond moeten houden en ik kan jullie vertellen, dat viel niet altijd mee!

Al snel was het januari en was de uitkomavond. Ik ben niet vaak zenuwachtig maar toen begon het toch wel te kriebelen. Maar de kriebels verdwenen toen wij door een schitterende erehaag een podium op mochten komen, en vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan. We hebben verschillende recepties bezocht en we hadden natuurlijk onze eigen receptie. Ook zijn we bij verschillende activiteiten geweest. Allemaal stuk voor stuk prachtig.

En toen was het zover, de vastelaovensdagen braken echt aan. Wat zijn we geleefd maar wat hebben we genoten.

Het was ook mooi om te zien dat er steeds meer wijkgenoten naar het krumelbal en kukenbal komen. De kinderen zie je dan ook echt genieten en dat is prachtig!

Maar helaas, zo snel als de vastelaovend aanbrak zo snel was het ook weer gedaan en hebben we een mooie intense afsluiting mogen ervaren.

Graag wil ik iedereen die aanwezig waren bedanken voor het bijdragen aan een onvergetelijke vastelaovend!

Groetjes,
Prins Jeroen I
Adjudanten Maikel en Bart
Nieuw Trio C.V. De Piëlhaan!
Jeroen van den Berg is vrijdagavond in ’t Stekske uitgeroepen tot prins Jeroen d’n Urste en is hiermee de tiende prins van carnavalsvereniging De Piëlhaan in de Venrayse wijk Landweert.Prins Jeroen I is 34 jaar, woonachtig in Venray (Landweert). Samen met zijn vrouw Susanne van den Berg heeft hij twee dochters, genaamd Liz en Tess. Prins Jeroen I is werkzaam als filiaalmanager bij Telecombinatie Novocom Venray. In zijn vrije tijd gaat hij graag met zijn vrouw en kinderen er op uit. Ook vindt hij het leuk om met zijn vrienden regelmatig een biertje te drinken en bij te kletsen. 

 

Als zijn adjudanten koos prins Jeroen I, Maikel Schmitz en Bart Emonts, beiden al jaren actief in het carnavalsleven.

Op zaterdag 16 februari wordt er een receptie gehouden ter ere van prins Jeroen I in wijkcentrum ‘t Stekske aan de Kruidenlaan 161 in Venray. De receptie begint om 14.11 uur tot 15.41 uur, daarna feesten we door tot 18.11 uur.

Het motto voor 2019 is: Weej kraeje 't van de dake, dit jaor gón weej d'r ien 't Piëlhanenlând enne fantastiese vasteloavend van make!

Klik om te vergroten

Foto: Fotohuis Venray.

Facebook berichten

Geplaatst op: vrijdag 08 maart 2019

Heb jij deze vastelaovend ook gefeest met C.V. de Piëlhaan?
Ben je enthousiast geworden om bij deze leuke vereniging aan te sluiten, word dan “Lid van C.V. de Piëlhaan” en draag met € 33,00 per jaar bij aan de verschillende initiatieven. Of wil je ons een warm hart toedragen, word dan “Vrienden van C.V. de Piëlhaan” en draag € 11,11 per jaar bij aan onze vereniging. Hiermee draag je bij aan bijvoorbeeld de muzikale ondersteuning zoals een DJ, artiesten en geluidsapparatuur en het realiseren van onze jeugd- en kinderbals.
Of wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan onze vereniging? Aanmelden kan door een mail te sturen naar pielhaan@hotmail.com.
Wij zullen dan snel contact met je opnemen.
... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: woensdag 06 maart 2019

JeugdboerengezelschapPrins Jeroen I met adjudant Maikel en Bart ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: dinsdag 05 maart 2019

In de hazekeutel tentPrins Jeroen I met adjudant Maikel en Bart ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook
Wist u dat:
Hoofdmenu