C.V. de Piëlhaan

Carnavalsvereniging de Piëlhaan is de carnavalsvereniging van de wijk Landweert en richt zich op carnavalsactiviteiten voor de jeugd van Landweert. Onze residentie is ´t Hanenstekske (wijkcentrum 't Stekske - Kruidenlaan 161)

Laatste nieuws

Trio 2020
Coen Goumans is vrijdagavond in ’t Stekske uitgeroepen tot jubileumprins van carnavalsvereniging de Piëlhaan in de Venrayse wijk Landweert.

Prins Coen I is 45 jaar en woonachtig in de wijk Landweert. Hij is gelukkig getrouwd met Cindy. Samen hebben ze 3 dochters: Isa, Bo en Roos.

In het dagelijks leven is Coen werkzaam als Service Adviseur bij Auto Arena in Venray. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te koken en sport hij drie keer per week. Eén keer per week doet hij dit in de vorm van bootcamp met zijn adjudanten.

Hij koos als zijn adjudanten Emiel van Kuijck en Alex Jans-Beken. Met deze heren is Coen al meer dan 35 jaar bevriend en ze zijn wat dat betreft vrienden voor het leven.

Daarom luidt hun leus voor deze carnaval dan ook: Weej as vriende vur hét laeve, gaon mit ôllie ennen fantastische vastelaovend belaeve!
Facebook berichten

Geplaatst op: donderdag 27 februari 2020

Heb jij deze vastelaovend ook gefeest met C.V. de Piëlhaan?
Ben je enthousiast geworden om bij deze leuke, laagdrempelige vereniging aan te sluiten, word dan “Lid van C.V. de Piëlhaan” en draag met € 33,00 per jaar bij aan de verschillende initiatieven. Of wil je ons een warm hart toedragen, word dan “Vrienden van C.V. de Piëlhaan” en draag € 11,11 per jaar bij aan onze vereniging. Hiermee draag je bij aan bijvoorbeeld de muzikale ondersteuning zoals een DJ, artiesten en geluidsapparatuur en het realiseren van onze jeugd- en kinderbals.
Of wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan onze vereniging? Aanmelden kan door een mail te sturen naar pielhaan@hotmail.com.
Wij zullen dan snel contact met je opnemen.
... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: woensdag 26 februari 2020

... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: maandag 24 februari 2020

Wat een fantastisch Krumelbal was het weer. Hier de foto's ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook
Wist u dat: