C.V. de Piëlhaan

Carnavalsvereniging de Piëlhaan is de carnavalsvereniging van de wijk Landweert en richt zich op carnavalsactiviteiten voor de jeugd van Landweert. Onze residentie is ´t Hanenstekske (wijkcentrum 't Stekske - Kruidenlaan 161)

Laatste nieuws

Inluiden carnavalsseizoen C.V. de Piëlhaan

Op zondag 11 november a.s. om 11.11 uur opent carnavalsvereniging de Piëlhaan het nieuwe carnavalsseizoen. Dit wordt gedaan tijdens een gezellige bijeenkomst in wijkgebouw ’t Stekske, Kruidenlaan 161 in Venray.

Tijdens deze bijeenkomst zal vorst Herbert, na 4 jaar vorst te zijn geweest, zijn functie overdragen aan de nieuwe vorst. Tevens zullen enkele raadsleden aftreden en nieuwe raadsleden worden geïnstalleerd.

Wilt u vorst Herbert bedanken en de nieuwe vorst feliciteren dan bent u van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn. ’t Stekske is open vanaf 10.30 uur.

De entree is gratis.

Reserveer alvast in uw agenda: 25 januari uitkomen van de nieuwe prins!

Vorst Herbert

Prins Job I

Op 5 januari 2018 is het trio van CV de Piëlhaan uitgekomen. Prins Job (Wijnen) den urste met zijn adjudanten John (Lenders) en Henk (Roozeboom)

Klik om te vergroten

Facebook berichten

Geplaatst op: zondag 11 november 2018

Vandaag hebben wij het carnavalsseizoen weer geopend. In een gezellig druk Stekske werd vorst Herbert bedankt voor zijn toegewijde inzet de afgelopen 4 jaar. Tim Litjens werd geïnstalleerd tot nieuwe vorst van C.V. de Piëlhaan. ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: zaterdag 10 november 2018

Vandaag hebben vele handen licht werk gemaakt, aantal mannen van de Piëlhaan hebben er voor gezorgd dat de buxushaag verwijderd werd. Het ziet er nu weer netjes uit. ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: zondag 04 november 2018

Dit gezellige clubje van C.V. de Piëlhaan heeft gisteren geholpen bij het frietbakken bij, friet van Lei, op het slotconcert van Rowwen Hèze.
Top gedaan, en bedankt voor jullie inzet!
... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook
Wist u dat:
Hoofdmenu