C.V. de Piëlhaan

Carnavalsvereniging de Piëlhaan is de carnavalsvereniging van de wijk Landweert en richt zich op carnavalsactiviteiten voor de jeugd van Landweert. Onze residentie is ´t Hanenstekske (wijkcentrum 't Stekske - Kruidenlaan 161)

Laatste nieuws

Uitkomen Trio / Jubileumfeest 1x11
Klik om te vergroten
Agenda
Klik om te vergroten
C.V. De Piëlhaan
We tellen al af.... Nog een paar weken en dan is het de 11de van de 11de en begint officieel het carnavalsseizoen. Carnavalsvereniging De Piëlhaan bestaat dit jaar 11 jaar, een bijzondere mijlpaal en dat gaan we vieren.

Met de gedachte ‘De Piëlhaan kraait jong en oud bijeen, wij vieren het 1x11-feest met iedereen’ is er een mooi programma in elkaar gezet voor dit jubileumseizoen. Als maatschappelijk betrokken vereniging willen we iets teruggeven aan de wijk Landweert. Met dit programma denken wij veel wijkbewoners, jong en oud, een plezier te kunnen doen.

OPENING SEIZOEN
Op maandag 11 november 2019 beginnen wij met de opening van het jubileumseizoen in wijkgebouw ’t Stekske dat tijdens het carnavalsseizoen jaarlijks wordt omgedoopt tot ‘t Hanenstekske. Hierbij zal o.a. worden stilgestaan bij het jubileumjaar, dankwoord aftredende Raadsleden en welkom heten nieuwe Raadsleden. Daarna is er tijd om rustig kennis te maken met de vereniging.

Aanvang: 19:00 uur
Toegang: gratis

UITKOMEN JUBILEUMPRINS
Op vrijdag 15 november 2019 organiseren we in ‘t Hanenstekske een avondvullend programma met onder meer een optreden van onze eigen Piëlkukes en diverse artiesten uit de gemeente Venray. Wil je het aftreden van het Trio 2019 en het toetreden van Prins Jeroen tot de APC (Ald Prinse Compeneej) bijwonen of ben je gewoon nieuwsgierig naar ons nieuwe Trio? Kom gerust langs en beleef deze fantastische avond.

Aanvang: 19:41 uur
Toegang: gratis

JUBILEUMFEEST
Op zaterdag 7 december 2019 zullen wij ons jubileumfeest vieren in dè feestzaal van Limburg; ZAAL 7. Na het welkomstwoord van onze voorzitter zullen de Vorst, het Trio en de Raad van XI het feest openen, waarna Feestorkest SjanTé uit Ysselsteyn de avond muzikaal zal omlijsten. Rond 21:30 uur is er een optreden van niemand minder dan LVK-winnaar 2019: HOONDERVEL. Alle wijkbewoners van Landweert zijn hierbij van harte uitgenodigd om dit feest samen met ons te vieren.

Aanvang: 20:11 uur
Toegang: gratis

PRINSENRECEPTIE
Op zaterdag 8 februari 2020 zal er in ’t Hanenstekske een receptie worden gehouden om ons nieuwe Trio te feliciteren.

Aanvang: 14:11 uur
Toegang: gratis

OUDERENBRUNCH
Op zondag 26 januari 2020 zullen wij, in samenwerking met Landweert Leeft, een Vastelaovendbrunch voor de ouderen uit de wijk organiseren: brunchen en genieten van Vastelaovendliedjes van vroeger en optredens van o.a. Buutreedner en Artiest. Aanmelden voor deze activiteit kan via de flyer of via de website van Landweert Leeft.

Aanvang: 11:11 uur
Toegang: gratis (Vol = Vol)

LICHTJESOPTOCHT LANDWEERT
Op vrijdag 21 februari 2020 zullen wij beginnen met hopelijk een nieuwe traditie binnen de wijk Landweert; een lichtjesoptocht voor de jeugd door de wijk Landweert (St. Maarten-route), waarbij natuurlijk ook de ouders en grootouders welkom zijn om mee te doen. Versier de fiets, bolderkar of kinderwagen èn jezelf met (LED-)lichtjes en doe mee!
Na de lichtjesoptocht kunnen de kinderen nagenieten van een Vastelaovenddisco van de wijkvereniging in ’t Hanenstekske: polonaise lopen met je schoolmaatjes en/of buurtvriendjes/-vriendinnetjes. Doen!
Aanvang: 19:11 uur
Toegang: gratis (toegang disco € 2,00, incl. 2 consumpties)

ACTIVITEITEN TIJDENS CARNAVAL
Op zondag 23 februari 2020 en dinsdag 25 februari 2020 organiseren wij ons inmiddels niet meer weg te denken Krumelbal en Kukenbal. Op deze middagen genieten jong en oud van de Vastelaovend in een prettige en overzichtelijke omgeving. Met o.a. muziek, optredens, scholenbattles en nog veel meer. Dit mag je niet missen.

Zondag 23 februari aanvang: 15:11 uur
Toegang: gratis
Dinsdag 25 februari aanvang: 14:11 uur
Toegang: gratis

Verdere informatie over deze activiteiten is binnenkort te vinden op de Facebookpagina van C.V. de Piëlhaan, www.piëlhaan.nl of andere media. We hopen in ieder geval vele wijkbewoners te mogen begroeten tijdens deze activiteiten om samen ons jubileumjaar te beleven.
Facebook berichten

Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

Wij wensen Lizanne en Marcel heel veel succes en plezier zaterdag! Zet hem op. ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: woensdag 18 september 2019

Stem jij ook mee voor C.V. de Piëlhaan.
-----------------------------------------------------------
Vanaf 27 september kun jij, als lid van Rabobank Horst Venray, t/m 11 oktober online stemmen.
Wij van C.V. de Piëlhaan hebben ons ook weer aangemeld en zullen het bedrag besteden voor het organiseren van Vastelaovend activiteiten voor de jeugd in Landweert, waar natuurlijk alle wijkbewoners van kunnen meegenieten.
Laat je stem horen en steun CV de Piëlhaan.
Alvast bedankt.
... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: zondag 08 september 2019

Gisteren zijn enkele van onze leden actief bezig geweest met de opruim actie vanuit Synthese. Knap werk mannen!! Bedankt! ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook
Wist u dat:
Hoofdmenu