C.V. de Piëlhaan

Carnavalsvereniging de Piëlhaan is de carnavalsvereniging van de wijk Landweert en richt zich op carnavalsactiviteiten voor de jeugd van Landweert. Onze residentie is ´t Hanenstekske (wijkcentrum 't Stekske - Kruidenlaan 161)

Laatste nieuws

Uitkomen trio 2019

Klik om te vergroten

Inluiden carnavalsseizoen C.V. de Piëlhaan

Op zondag 11 november a.s. om 11.11 uur opent carnavalsvereniging de Piëlhaan het nieuwe carnavalsseizoen. Dit wordt gedaan tijdens een gezellige bijeenkomst in wijkgebouw ’t Stekske, Kruidenlaan 161 in Venray.

Tijdens deze bijeenkomst zal vorst Herbert, na 4 jaar vorst te zijn geweest, zijn functie overdragen aan de nieuwe vorst. Tevens zullen enkele raadsleden aftreden en nieuwe raadsleden worden geïnstalleerd.

Wilt u vorst Herbert bedanken en de nieuwe vorst feliciteren dan bent u van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn. ’t Stekske is open vanaf 10.30 uur.

De entree is gratis.

Reserveer alvast in uw agenda: 25 januari uitkomen van de nieuwe prins!

Vorst Herbert

Prins Job I

Op 5 januari 2018 is het trio van CV de Piëlhaan uitgekomen. Prins Job (Wijnen) den urste met zijn adjudanten John (Lenders) en Henk (Roozeboom)

Klik om te vergroten

Facebook berichten

Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2019

Vanavond is Goedzat aan de beurt. SMS: LVK 26 naar 4422. ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: donderdag 17 januari 2019

Nog 8 dagen en dan weten we wie carnaval 2019 de scepter zwaait in het Piëlhanenland. Kom allemaal naar 't Stekske op 25 januari. ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

Ook wij gaan stemmen vanavond. Stemmen jullie mee? #bjorn&mieke #pruufmar #lvk #succes #veelplezier ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook
Wist u dat:
Hoofdmenu