C.V. de Piëlhaan

Carnavalsvereniging de Piëlhaan is de carnavalsvereniging van de wijk Landweert en richt zich op carnavalsactiviteiten voor de jeugd van Landweert. Onze residentie is ´t Hanenstekske (wijkcentrum 't Stekske - Kruidenlaan 161)

Laatste nieuws

Trio 2020
Coen Goumans is vrijdagavond in ’t Stekske uitgeroepen tot jubileumprins van carnavalsvereniging de Piëlhaan in de Venrayse wijk Landweert.

Prins Coen I is 45 jaar en woonachtig in de wijk Landweert. Hij is gelukkig getrouwd met Cindy. Samen hebben ze 3 dochters: Isa, Bo en Roos.

In het dagelijks leven is Coen werkzaam als Service Adviseur bij Auto Arena in Venray. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te koken en sport hij drie keer per week. Eén keer per week doet hij dit in de vorm van bootcamp met zijn adjudanten.

Hij koos als zijn adjudanten Emiel van Kuijck en Alex Jans-Beken. Met deze heren is Coen al meer dan 35 jaar bevriend en ze zijn wat dat betreft vrienden voor het leven.

Daarom luidt hun leus voor deze carnaval dan ook: Weej as vriende vur hét laeve, gaon mit ôllie ennen fantastische vastelaovend belaeve!
Facebook berichten

Geplaatst op: zondag 17 januari 2021

Miniatuur optocht
Voor jong en oud

Maak je eigen miniatuurwagen met materiaal naar keuze en film deze volgens de richtlijnen die je kunt bekijken via de link bij dit bericht. Inleveren voor 9 februari via miniatuuroptocht@gmail.com
Optocht bekijken?! Vanaf 14 februari via de link op onze social media kanalen

youtu.be/GVS2efgmVRk
... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: vrijdag 15 januari 2021

Vanavond en morgen gaan we stemmen op onze vrienden van LOSS. Stemmen jullie ook weer mee?
Vrijdag 15 januari van 19.30 tot 20.00 uur en zaterdag 16 januari van 14.30 tot 15.00 uur.

SMS LVK 20 (dus LVK (spatie) 20) naar 4004
... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: vrijdag 08 januari 2021

En natuurlijk steunen wij ook onze vrienden van Goedzat. Stemmen jullie mee, voor een finale plek bij het LVK? ... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook
Wist u dat: