C.V. de Piëlhaan

Carnavalsvereniging de Piëlhaan is de carnavalsvereniging van de wijk Landweert en richt zich op carnavalsactiviteiten voor de jeugd van Landweert. Onze residentie is ´t Hanenstekske (wijkcentrum 't Stekske - Kruidenlaan 161)

Laatste nieuws

Kleurplaat Krumelbal
Zondag 23 februari is er weer Krumelbal! Kinderen hebben op school een kleurplaat ontvangen, als ze deze inkleuren en tijdens het Krumelbal inleveren dan krijgen ze een presentje. Heb je de kleurplaat niet meer? Dan kan je die hier downloaden
Trio 2020
Coen Goumans is vrijdagavond in ’t Stekske uitgeroepen tot jubileumprins van carnavalsvereniging de Piëlhaan in de Venrayse wijk Landweert.

Prins Coen I is 45 jaar en woonachtig in de wijk Landweert. Hij is gelukkig getrouwd met Cindy. Samen hebben ze 3 dochters: Isa, Bo en Roos.

In het dagelijks leven is Coen werkzaam als Service Adviseur bij Auto Arena in Venray. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te koken en sport hij drie keer per week. Eén keer per week doet hij dit in de vorm van bootcamp met zijn adjudanten.

Hij koos als zijn adjudanten Emiel van Kuijck en Alex Jans-Beken. Met deze heren is Coen al meer dan 35 jaar bevriend en ze zijn wat dat betreft vrienden voor het leven.

Daarom luidt hun leus voor deze carnaval dan ook: Weej as vriende vur hét laeve, gaon mit ôllie ennen fantastische vastelaovend belaeve!


Op zaterdag 8 februari wordt er een receptie gehouden ter ere van prins Coen I en zijn adjudanten in wijkcentrum 't Stekske aan de Kruidenlaan 161 in Venray. De receptie begint om 14.11 uur tot 15.41 uur, daarna gaat het feest door tot 18.11 uur.
Agenda
Klik om te vergroten
C.V. De Piëlhaan
Carnavalsvereniging De Piëlhaan bestaat dit jaar 11 jaar, een bijzondere mijlpaal en dat gaan we vieren.

Met de gedachte ‘De Piëlhaan kraait jong en oud bijeen, wij vieren het 1x11-feest met iedereen’ is er een mooi programma in elkaar gezet voor dit jubileumseizoen. Als maatschappelijk betrokken vereniging willen we iets teruggeven aan de wijk Landweert. Met dit programma denken wij veel wijkbewoners, jong en oud, een plezier te kunnen doen.

LICHTJESOPTOCHT LANDWEERT
Op vrijdag 21 februari 2020 zullen wij beginnen met hopelijk een nieuwe traditie binnen de wijk Landweert; een lichtjesoptocht voor de jeugd door de wijk Landweert (St. Maarten-route), waarbij natuurlijk ook de ouders en grootouders welkom zijn om mee te doen. Versier de bolderkar of kinderwagen èn jezelf met (LED-)lichtjes en doe mee!
Aanvang: 19:11 uur

ACTIVITEITEN TIJDENS CARNAVAL
Op zondag 23 februari 2020 en dinsdag 25 februari 2020 organiseren wij ons inmiddels niet meer weg te denken Krumelbal en Kukenbal. Op deze middagen genieten jong en oud van de Vastelaovend in een prettige en overzichtelijke omgeving. Met o.a. muziek, optredens, scholenbattles en nog veel meer. Dit mag je niet missen.

Zondag 23 februari aanvang: 15:11 uur
Toegang: gratis
Dinsdag 25 februari aanvang: 14:11 uur
Toegang: gratis

Verdere informatie over deze activiteiten is binnenkort te vinden op de Facebookpagina van C.V. de Piëlhaan, www.piëlhaan.nl of andere media. We hopen in ieder geval vele wijkbewoners te mogen begroeten tijdens deze activiteiten om samen ons jubileumjaar te beleven.
Facebook berichten

Geplaatst op: donderdag 27 februari 2020

Heb jij deze vastelaovend ook gefeest met C.V. de Piëlhaan?
Ben je enthousiast geworden om bij deze leuke, laagdrempelige vereniging aan te sluiten, word dan “Lid van C.V. de Piëlhaan” en draag met € 33,00 per jaar bij aan de verschillende initiatieven. Of wil je ons een warm hart toedragen, word dan “Vrienden van C.V. de Piëlhaan” en draag € 11,11 per jaar bij aan onze vereniging. Hiermee draag je bij aan bijvoorbeeld de muzikale ondersteuning zoals een DJ, artiesten en geluidsapparatuur en het realiseren van onze jeugd- en kinderbals.
Of wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan onze vereniging? Aanmelden kan door een mail te sturen naar pielhaan@hotmail.com.
Wij zullen dan snel contact met je opnemen.
... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: woensdag 26 februari 2020

... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook

Geplaatst op: woensdag 26 februari 2020

De winnende lotnummers van de niet afgehaalde prijzen zijn:

Blauw: 262, 276, 282, 757

Wit: 161

Geel: 298

De prijzen kunnen afgehaald worden, door overhandiging van het winnende lotnummer, t/m woensdag 4 maart bij de voorzitter. Je kunt hiervoor een afspraak maken via 06-52420703 (graag na 17:00 uur).
... Meer weergevenMinder weergeven

Lees verder op Facebook
Wist u dat:
Hoofdmenu