CV de Piëlhaan

Carnavalsvereniging de Piëlhaan is de carnavalsvereniging van de wijk Landweert en richt zich op carnavalsactiviteiten voor de jeugd van Landweert. Onze residentie is ´t Hanenstekske (wijkcentrum ’t Stekske – Kruidenlaan 161)

Laatste nieuws

Prins Leon I van CV de Piëlhaan

Vrijdag 20 januari is Leon Cox uitgekomen als de nieuwe prins bij de Piëlhanen in Venray. Hij volgt prins Tim I op.

Prins Leon I (Cox) woont samen met Nichon en ze hebben twee kinderen: Eefje, 8jaar en Mila 6jaar. De prins is werkzaam als resource operator bij SCA in Heijen. Prins Leon I is 47 jaar en woont sinds 10 jaar in Venray, Landweert. Prins Leon I wordt bijgestaan door zijn adjudanten Cor van Spronsen en Robert van der Wegen.

Op zaterdag 4 februari wordt er een receptie gehouden ter ere van Prins Leon I in Residentie ’t Hanenstekske aan de Kruidenlaan 161 in Venray. De receptie begint om 14:11.

Het motto voor 2017 is :”Laeve de hen, Laeve d’n haan. Weej gaon d’r same tiggenàn”

Opening Seizoen 2016 – 2017
Na opening op 11 van de 11 zullen wij u op deze site informeren over de komende activiteiten.
Terwijl verschillende andere commissies al aan het werk zijn met de voorbereiding voor de activiteiten in 2017 is er goed nieuws vanuit de Prinsen Keuze Commissie. Ze hebben er weer een! Op vrijdag 20 januari zal het nieuwe trio uitkomen in wijkgebouw ’t Stekske en iedereen kan hierbij aanwezig zijn.

Wist u dat:
Hoofdmenu