CV de Piëlhaan

Carnavalsvereniging de Piëlhaan is de carnavalsvereniging van de wijk Landweert en richt zich op carnavalsactiviteiten voor de jeugd van Landweert.

Laatste nieuws

 dankwoord Prins tim d’n urste
Prins Tim heeft gisteren na afloop van het Kukebal een mooi dankwoord gesproken aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit geweldig jaar. Gezamelijk werd met o.a. de vrijwilligers van ’t Stekske genoten van een heerlijke maaltijd. Wij, Piëlhanen, hebben weer enorm genoten van de wijkbewoners, verenigingen, scholen en alle andere bezoekers om samen met ons de Vastelaovend te beleven.
Dankwoord Prins Tim:

Piëlhanen, Hennen en Kukens van de Landweert,

Wat een GE-WEL-DIGE tied hebbe weej gehad!!
Wat ging ut snel en wat hebben we veul mit gemakt:
Het uutkomme, versieren van de huuze, meegenomen worden door het oude trio van de Pielhaas nor het uutkomme van Prins Paul VI. Het versieren van heel de penningkruid door de buurt, Nor ut uutkomme van prins Clint I van ut Knölleke, Ut uutkomme van de prins en prinses van de kruudwis, ut LVK, ozze eigen receptie mit un onvergetelijke after party, de kelsmiddag. Bezoek aan ut Huukske, De springplank, ut make van de prinsenfoto en ut grote interview, de verjaardag van mien eige moeder, knorrebal bij de Zagewetters. De receptie beej de kluutetrappers, 7×11 receptie van de Piëlhaas, Nakse dakrame festival. De scholen carnaval de petrusbanden en alle scholen van de Landweert mit den prachtige optocht. De roetsj waar we ok nog de urste pries hebbe gewonne, iensjekke. Receptie bij ut Knölleke, de Wiendbuul en de Piëlhaas. Op bezuuk beej het Brukske, de kinderoptocht, de hazekeutel en nie te vergete ien os eigen moje stekske het kukenbal, krumelbal en ingelaste ‘afgelaste optochtbal’. Vast nog heel veel meer momenten die ik vergete ben.
En overal zien we net zo werm ontvangen.
Ut ging ien un sneltrein, maar alles was net zo moj!!
Ik wil iedereen bedanke die op wat vur manier dan ok, dizze vastelaovond tot un onvergetelijke vastelaovond hebben gebracht. Speciaal wil ik bedanken mien eige adjudanten Rudy Ehren en Tim Verstegen, zonder ullie was ik nergens, maar zeker niet te vergeten ullie vrollie, SU US en Annelies Beterams.
Het PKC (Herbert Geerkens, Remko Albers en Edwin van Boxtel)voor de 24/7 standby hulp.
De hele raad van 11 en de vrollie/kukens.
Alle vrijwilligers van het Stekske.
En last but not least mien eigen megje, Ellen Kusters, voor alle steun en hulp.
Iedereen bedankt!!
Ut was un GE-WEL-DIGE vastelaovond.

Ullie prins Tim I

Nieuw logo CV de piëlhaan
Er is lang op gebroed, maar het eindresultaat mag er wezen. Om nieuwe plannen te kunnen realiseren was het nodig om ons bestaande logo aan te passen. Uitgangspunt was dat het oude logo herkenbaar moest zijn in het nieuwe.
Het nieuwe logo zal in stappen worden ingevoerd. Het nieuwe trio 2016 krijgt de primeur bij het uitkomen op 8 januari.

logo_pielhaan                                nieuw logo

Nieuwe website CV de Piëlhaan

Na ongeveer 4 jaar was het tijd voor vernieuwing van onze website, een mooi nieuw “jasje” wat ook op de mobiele telefoon goed te bekijken is. Wij hebben hiermee aansluiting gevonden bij landweert.nl en dus ook meteen een nieuw onderkomen gekregen.

Onze website blijft gewoon te bereiken via www.pielhaan.nl

Wist u dat:
Hoofdmenu